Trainingstagebuch-als-Geschenk-für-SportlerElindult útjára az új év, javában benne vagyunk a felkészülési időszakban, rövidke hónap, s kezdődik az ezévi versenyszezon. Szárnyaira vesz a vágy, s nem mondhatok neked mást, a reményt soha fel ne add, megveted még lábaidat szilárdan a talajon!

 

A szelek, böjtiek vagy sem, de mindig fújnak, az Alpokalján különösen megszokott jelenség ez. Hol hátszél, hol pedig szembe könnyet csaló fúj, miközben vadul pörögnek a szélkerekek. Az esti edzéseknek festői háttere a piros-csillagos égbolt, a megannyi jelzőlámpa fénye átvarázsolja a lelket is.

Dombra fel, majd le, igenám, de a sík szakaszok monotonitása adja az igazi kihívást. Biztosan fejben dől el. Ha a fizikumod rendben van, akkor csakis a mentális erősségeddel tudsz előre haladni. Mégis hogyan lehet magunkat mentálisan edzeni?

Válassz ehhez a komfortzónádon túli edzéstípust a megszokott turin mellé. Dombrafutást, erős szélben, esőben vagy éppen terepfutást.

A Nordic Walking hosszúra-nyúló órái szintén  javítják a kitartásodat, erőltetett menetben megtett edzésórái sokat javítanak az állóképességeden, edzik a tüdődet.

 

 

enzerTölts fel a zenejátszódra motiváló zenéket, akár az Örömódát választod akár valamilyen rockzenét, a lényeg, hogy ki tudjon húzni a mélypontról. A monotonitást tűrni, sőt, a barátunkká tenni, igazi kihívás!