imagesFitness Fesztivál Siófokon, avagy lássuk csak milyen edzéseink voltak.

Izomláz, szeretlek, mert tudom, hogy edzettem, mozogtam, sportoltam. De ennyire? Két és fél nap edzés. Közel 10 mozgásóra betervezve,  belesűrítve egy hétvégébe, ennyit normál esetben két-három hét alatt tudsz le. Nem kis kihívás, de a sport már csak ilyen 🙂 .

Az igaz, hogy két edzés között, a hihetetlenül kék vizű medencében hűsítetted fájó tagjaidat, a napozóteraszon gyűjtötted be a napsugarakból az energiát.

Csábítóan kék víztükör, két edzés között igazi felüdülés belecsobbanni!

Csábítóan kék víztükör, két edzés között igazi felüdülés belecsobbanni!

 

De azért mégiscsak az edzés uralta a napot, sőt, részben az estét is 🙂

 

Első nap rögtön a neves edző, Szalka Andi Body shaping-bodyArt óráján kezdtük az átmozgatást, közvetlenül a medence partján, a hét-ágra tűző nap alatt. Szemben Veled a Balaton, a kerítésen túl a strandolók tömege, Te pedig egy hajtós 45 perc alatt felfoghatod, mi is vár Rád az elkövetkező napokban. Aerobik volt ez a javából, a steppad, a súlytárcsák is előkerültek, kezdetnek máris átmozgattuk az egész testünket.

Edzés a medence partján, háttérben a Balaton

Edzés a medence partján, háttérben a Balaton

 

Majd némi átállás után folytattuk, immár a füves, de még mindig napon levő placcon az edzést, következett a másik híres-edző és társai irányítása mellett, Tatarek Rezsi. Neve már etalon, mindenki jól tudja, kicsit belehalós minden edzése. Az biztos, ahogy Ő is fogalmaz, ez az az edzés, a Box, vagy éppen a Primal Move köredzése, amely túlvisz a határaidon. Amikor már bemelegítés után is mindened fáj, pedig még csak most jön az edzés java!

 

Tatarek Rezső és Áron a színpadon

Tatarek Rezső és Áron a színpadon

Csoportokra osztja a társaságot, edzőtársai vezényletével  3 percig végzel egy-egy feladatcsoportot: box, fekvőtámasz, tigrisjárás, felülés-hasprés, Sparrow baggel végzett fekvőtámasszal kombinált finom kis órák..hm ott a helyünk! 🙂

2013-08-03 19.25.36

Még jó, hogy ebédidő is van… de aki akar, már a reggeli helyett, 8-tól mehetett sportolni…én az esti Balaton parti futást választottam 🙂

Délután 4-ig összeszeded magad, napozol, strandolsz, előveszed a következő edzőszerelésed. Túl sok nem kell, kívül-belül 37 fok…:-)

Nem vagyunk mi puhányok, tigrisek vagyunk! 🙂

Aztán csapjunk újra bele: délután jöhet egy alakformáló óra Zsandarov Krisztina  edzőnkkel, vagy Kovács Ágó Popsizóna edzése, ami után mintha betonná válna az a bizonyos hátsó…Na persze, nem csak lábemelgetés az!

Mennyi edzés fér bele este 6-ig, a vacsiig? Ja, hogy még este 7, 8, sőt 9-kor is akad egy-egy edzésóra?

S ez így ment péntek, szombat…sőt, vasárnap egészen 13 óráig 🙂 Spartan Fight vagy Sparthan Girja edzés, mi ez?

Fegyencedzés…kettlebell vasgolyóval, futás a homokban hátadon a társaddal, vagy talicskázás…kihívás a javából! Akarsz traktorgumikon fekvőtámaszozni? Vagy 8-10 kilós vasgolyókat lengetni a fejed felett, esetleg legalább 1 méterre magad elé dobni? Ja, hogy a futás, eme egyszerűnek tűnő sport a homokban azért mégiscsak nehézkes? Igen!De már az egymás utáni edzések végrehajtása a tűző napon, de még az árnyékban is igazi teljesítménypróba volt, igazi edzőtábor!

Esténként beszélgetésekkel, sétával a vízparton vagy éppen fergeteges táncos bulival a szomszédos Calypso bárban a mólónál avagy a Palace diszkóban 🙂

Deep Work? Ez is egyfajta átmozgató, alakformáló, óra, nem kis állóképesség igénnyel! Hot Iron Szalka Andival, mennyi súlyt bírsz el?

Hot Iron Szalka Andival

Hot Iron Szalka Andival

Spinning a medence partján, vagy Sparrow bag edzés, némi haspréssel?   S az edzések alatt alig voltak a medencében…mert igen, az edzésekért, a már bizonyított, fantasztikus prezenterekért, edzőkért mentünk oda, mind a közel 600-an!

 

Spinning és Kickbox

Spinning és Kickbox

2013-08-03 19.34.55

Mindenkinek fájt, sajgott estére valahol.,de nagyon jól esett az éjszakai party a molónál a Calypso bárban vagy a Palace diszkóban meginni egy koktélt a  medence partján és csak nézni az elegáns, valóban egyedi szórakozóhelyet és átérezni az élményt!

Szabadban végzett edzések, kitűnő, hazánkban és nemzetközileg is elismert edzőkkel végzett órák, nagyon-nagyon sok edzéstípus, a Neked leginkább megfelelőt választhatod, vagy kipróbálsz újakat.

tiger 2Jövőre újra megyünk…most pedig kipihenve ezt a hajtós hétvégét csobbanunk a Balatonban, kihasználva az augusztus utolsó heteit, s esténként a Bornapokon a helyünk 🙂 Persze csak a szokásos edzés után…