A futóversenyre való felkészülés alatt tesztelem a Biotech TermoDrain Liquid zsírégetőjét.

Thermo_Drine_liquid

Mi is ez a szer?

Ez egy komplex összetevőjű folyadékkoncentrátum, melyet felhígítva szükséges edzés előtt 30 perccel meginni.

Az összetevői között szerepel az L-Carnitin (300mg), amely zsírbontó, azaz segít a zsír energiává való alakításban. Tudjuk, a szervezetünk elsősorban szénhidrátokból állítja elő a szükséges energiát, a zsírok energiává alakítása sokkal nehezebb. Az L-Carnitin pedig épp ebben segít.

Továbbá tartalmaz italunk C-vitamint, B-vitamin komplexet, koffeint, zöld tea kivonatot, folsavat, s még jó néhány összetevőt.

Tudnunk kell, hogy a Thermo címkével jelölt termékek alapvető tulajdonsága, hatása, hogy fokozza a testhőt, azaz miközben edzel s megemelkedik a testhőmérsékleted, azaz égetsz, a Thermo-szerek még jobban fokozzák a belső hőt, azaz a energiaégetést. Egyszerűbben fogalmazva felpörgetik az vérkeringést, ne csodálkozz hát, ha rendesen megemelkedik a pulzusod!

Nagyon fontos, csak egészséges szervezet esetén használd!

Tapasztalat: a ThermoDrain Liquid rendesen megemeli a pulzust, óvatosan kell vele edzeni, nálam többször sípolt a pulzusmérő órám, azaz átléptem az optimális tartományt. Ilyenkor lassíts le, hozd a megfelelő tartományba a pulzusod, is továbbiakban is figyeld.

Egyértelműen növeli a teljesítményt oly módon, hogy az összetevők késleltetik az izomfájdalmat, később jelentkezik a fáradtságérzet, a B-vitaminok pedig megfelelően védik az idegrendszert, nem jön túl korán a szellemi fáradás, fásultság.

Mindemellett nem „erős” szer, hamar kiürül a szervezetből.

Ahol megtalálod: BioTechUsa árusítóhelyein