Születésnap, mivel is ünnepelhetne egy sportoló? Hát persze, hogy egy ünnepi edzéssel..futással! 🙂

Megígértem kedves Ismerőseimnek és a családnak, ha a Sándorok és Józsefek nem, majd én meghozom a meleget..mert már nagyon elég volt a hideg, havas edzésekből..és sikerült! 🙂

Az ünnep előestéjén még bizony hideg, havas úton kellett futni,  bokáig érő hóba kellett helyenként belelépni, nem beszélve a víztócsákról, amelyeket kikerülni nem, csak belelépni lehetett.

 

Még jó, hogy textilbevonatosak a futócipők… 🙂 De sebaj, csak ez első hóba és vízbelépés rossz, utána már megszokod. Szerencsére a futócipők anyaga jól és gyorsan száradó, így még ez sem lehet kifogás, szóval ünnepi futás, csak lazán..

Még akadt hó

A hideg idő miatt az izmok felmelegedése üzemi hőmérsékletre sem következik be a szokásos 3 – 3,5 kilométeres távnál, csak valahol a fordítónál, úgy a negyedik-ötödik kilométer táján.

Legalább még egy okkal több, hogy ne öt hanem hét vagy tíz kilométert fuss..én a nyolcat választottam..

Szerencsére  az ünnepen már felragyogott a nap, végre nem kellett hosszan bemelegíteni és egy igazán jót lehetett futni. Mivel is ünnepelhetnél, ha sportolsz? Hát persze, hogy egy laza kis edzéssel..utána pedig jöhet a jól megérdemelt pezsgő és egy szelet torta!

Futásra készen