Debrecenbe kellene menni akarom mondani inkább a Hortobágyra! Igen, a kilenclyukú hídhoz, a lovakhoz, madarakhoz, a széles látóhatárra. Készüljünk hát fel az újabb határátlépésre, hiszen az út végtelen.

Már el is felejtettük a tavaszi versenyeket, kellőképp megpihentettük zsibbadó lábainkat, átálltunk az év közbeni crossedzésekre. Hol bringára pattanunk és körbe vagy félkörbe kerüljük a Balatont, hol pedig a Hot Iron edzéseken hizlaljuk izmainkat a súlyok emelgetése alatt.

Train: Mermaid, jól jönne egy kis frissítő hullám?

Közben mintegy megkoronázásaként a napnak, hol a hajnali, hol pedig a lemenő nap sugarait nézve futjuk reggeli vagy esti hatod vagy éppen félmaratonjaikat, egészségügyi ötöseinket, tízeseinket.

Itt az ideje újabb versenyt kinézni magunknak, nem is akármilyent, egyenest a közepébe vágunk a dolgoknak, legalábbis a nyárnak. Miért is ne fussunk a Délibábos Hortobágyon? Idén ünnepli 40. születésnapját a Nemzeti Park, mely Magyarország 8 Világörökségének (UNESCO) egyike, hát ott a helyünk!

Cascada: Pyromania, forróság ott is lesz, ez biztos 🙂

Micsoda élmény lesz, hát még mekkora kihívás a porban, füves pusztában alig 40 Celsius fokos delelő nap alatt futni! Na és még bringázni is ezek után? Hát persze!

 

Ha lúd, legyen kövér, egyenest a 10. E.ON Délibáb Sportfesztiválon találjuk magunkat 2013. július 13-án a Mátai Ménesbirtokon.

Miközben mi futunk és a MTB-al tekerünk, lesz aki gyalogol, lesz aki félmaratont fut és lesz, aki a Birtokon készülő gulyásból falatozik.

Ott a helyünk!

Cascada ismét, Because the night:

Azt hiszem kellően hiányolni fogod és egyúttal értékelni is a hajnali harmatos fűben való futást, az árnyékot adó fák alatti tekerést. Majd erre gondolj ott, a pusztában 🙂

Fall Out Boy: The Phoenix, átváltoztatlak és felemellek, láss felülről az életedre, tetteidre, akárcsak egy madár, akárcsak a Főnix!

Így aztán ismét edzünk, mégpedig crossedzésekkel készülünk.

Futás hajnalban vagy este, ahogy időnk engedi, hétvégente pedig bringázz sokat, mert Debrecenbe kell menni, majdnem…irány a Hortobágy!