főnixMi az az átformáló, remixelő erő, érzés, amely belülről jövő kényszerként arra ösztönöz, fejleszd magad, lépj előre, vállalj mást, többet, csináld másként mint mások. Igen, ez a sport ereje! Aminek segítségével felülemelkedsz életed napi tevékenységén, s átfogóan kezdesz látni.

Egy idő után, a rendszeres napi edzések, a lassanként láthatóvá váló eredményeid együttesen beláttatják Veled, nincs olyan nehéz helyzet, ami ne tudnál megoldani, igen azokkal a bizonyos titkos többletekkel.

Amikor egy év folyamatos edzése utána végre nem teszed le a térded, hanem szabályosan, vállmagasságban elhelyezett karral elvégzed a fekvőtámaszt….

fekvőtámasz

Amikor a kezdeti 2,5 kilogrammos súlyt lecseréled a kétszer 5 kilósra, majd erre is ráteszel egy újabbat, s már ezzel is megy a kitörés, guggolás.

hot1

Amikor a Pusztán futsz a porban, pedig a többi futó által felkavart homokszemcsék kaparják a torkod, de a melletted bicajjal elhajtó rendező lelkes: hajrá, megcsinálod! felkiáltására mégiscsak tovább futsz…

pusztatlon

Amikor büszkén ragasztod az autódra a futós matricát, mert igen, Te is közéjük tartozol!

matrica

Sportolj akkor is, ha nehéz, mert csak a nehézségek legyőzésén keresztül jutsz el a célig! Látom a túlsúllyal küzdőt, aki mégiscsak fut, látom, hogy már sokan inkább bicajjal tekernek akár 20 kilométert is a munkahelyig, pedig utána át kell öltözni..

Több a sportfelszerelésed a szekrényben, mint a hétköznapi? Meglehet..A napot egy marék tablettával kezded, akárcsak nagyszüleid, szüleid? De Ők vérnyomáscsökkentőt, szívgyógyszert szednek be, Te pedig nagy dózisú C vitamint, B vitamin komplexet, Magnéziumot. Nem kicsit más…

Te legalább teszel az életed minőségéért, Te megpróbálod a jó utat járni, mutass önmagaddal példát másoknak, hogy így is lehet élni..

 Nem lemondás vagy fáradtság, hanem életmód! Indulj csak el a versenyeken, mérd meg magad, teljesítményed másokhoz, önmagadhoz.